За нас

About
CRILA BIO PHARM

Нашата мисия

CRILA BIO PHARM е Европейска компания, чиято основна мисия е да Ви предостави изцяло натурални продукти от най-висок клас, повишаващи качеството на живот и здравословното състояние на човешкия организъм. 

Растението Crila е в основата на нашите продукти - патентован, клинично тестван, с доказано действие екстракт от уникалния сорт Crinum latifolium (L.)

Нашите продукти осигуряват ефективна подкрепа на организма, както при жени така и при мъже, поддържайки предимно функциите на имунната, хормонална и репродуктивна система.  

"Ние от CRILA BIO PHARM вярваме в профилактиката,  да предпазим организма е в пъти по-важно от това да го лекуваме! Насочили сме всички усилия и цялото си внимание в това да осигурим на нашите клиенти и приятели най-доброто от природата."

Пазарувайте обмислено!
Доверете се на безопасни и ефективни хранителни добавки, които десетилетия са надеждно проучвани!

Някои конкуренти се позовават на проучванията на д-р Трам, но използват различен сорт Crinum, който според задълбочено тестване не съдържа нито един от ключовите алкалоиди в Crila®.  Някои от тези продукти наистина съдържат алкалоиди, често присъстващи в други сортове Crinum, които всъщност са вредни за мъжкото сексуално здраве. Само продуктите на Crila Health съдържат клинично проучения патентован сорт Crinum на Dr. Tram. Под формата на концентриран екстракт, се осигурява постоянна ефективност и резултатност,  отговарящи на високите стандарти за безопасност на California Prop 65. Насажденията се отглеждат в сертифицираната ферма на д-р Транг, при тази интеграция „от фермата до фабриката“ се гарантира, че няма фалшифициране със „сходни“ сортове растения. Гарантираната чистотата и безопасност на Crila Health, включва изследвания за естроген, проведени в Университета на Илинойс и Колеж по фармация Илинойс. Всяка партида се тества индивидуално в съответствие с разпоредбите на FDA; както и тестове от независими американски лаборатории.

Продукт подходящ за вегани, без Глутен, без ГМО, без Естрогени!

section-2e1f5d4
Историята на Crila®

ПРОУЧВАНЕ И ИЗСЛЕДВАНЕ

section-97e16d7

ДО CRILA HEALTH

На 72 години съм и имам увеличена простата повече от 45 години. С всяка изминалата година здравето на простатата ми се влошаваше до момента, в който уринирането стана сериозен проблем. Болката и паренето и честото уриниране, правеха съня ми невъзможен - събуждах се редовно по 3, 4, 5 пъти през нощта. Болка и напрежение поради слаб и непоследователен поток, сексуална дисфункция и загуба на желание също станаха проблем. През годините бях опитвал над 100 вида хапчета и добавки за простата, харчейки над USD 3000 $, но без успех. През ноември 2009 г. обаче прочетох за Crinum Latifolium L. и Crila. Те ми дадоха нова надежда за спокоен сън и пълноценен живот. Нямах търпение да опитам лечение с билката. След като приемах осем (8) капсули на ден, в продължение на две седмици, започнах да получавам положителни резултати - потокът при уриниране стана по-силен и по-редовен. След четири седмици можех да спя по- добре за по-дълги периоди от време. Сега, след осем седмици, чувствам спокоен, мога да спя през цялата нощ и да се събудя напълно отпочинал. Бих искал да благодаря на д-р Трам за нейните научни изследвания и чудесни открития за билката Crilа, което напълно реши проблема ми с простатата, подпомогна тялото ми и подобри цялостното ми здраве и качество на живот.

Хари Аракаки, Хавай, САЩ

Какво споделят клиентите за нас

Вижте повече отзиви за CRILA BIO PHARM и Crila® на нашата FB страница

section-15dfc69
Върни радостта от живота!

Лесна и бърза доставка

Поръчай сега, с наложен платеж до офис на Еконт /Спиди или избран адрес

Направи поръчка

+359 88 972 5020

section-3556d4c
[]
CRILA BIO PHARM

Crila Bio Pharm България

София, България
  • С. Гузманово 2226, ул. Гурмазовско Шосе 77

  • +359 88 972 5020

  • crilabiopharm@gmail.com